Workshops en trainingen

Natuurlijk schrijf jij even dat verslag van het inspirerende congres. Het zit nog vers in je geheugen, dus dat heb je zou uit je vingers. Maar dan zie je dat grote witte vlak. Wat ging ik ook alweer vertellen? Dus zo voelt een writersblock.

Schrijven lijkt zo makkelijk, iedereen kan toch van woorden zinnen maken? Maar jij wil meer. Jij wil graag mensen raken met je verhaal. Dat jouw lezers willen doorlezen. Dat ze je boodschap begrijpen. Dat ze meer over jou of je product willen weten. Natuurlijk wil je dat. Wie niet?

Samen teksten schrijven

Ik ben benieuwd naar wat jij wil vertellen. Vertel het me. Dan help ik je om jouw verhaal zelf op te schrijven, op jouw manier. Samen komen we immers een stuk verder dan alleen.

Je hoeft niet bang te zijn: ik ga je heus niet vertellen wat je moet opschrijven. Dat bedenk je helemaal zelf. Ik help je alleen vooruit. Jij vertelt me over jouw passies, of die van je bedrijf. En ik vraag door. Samen komen we tot de kern van jouw boodschap, en maken we die geschikt voor jouw doelgroep. Ik geef handvatten, jij schrijft het verhaal.

Leren van elkaar

Ik hoor ook graag hoe jij aankijkt tegen verhalen. Niet alleen je eigen, maar ook dat van anderen. Volg je een workshop of training bij mij, dan helpen we elkáár.

Van tevoren vraag ik je om materiaal aan te leveren waar je mee worstelt. Daar gaan we mee aan de slag. Zodat je na afloop daadwerkelijk iets hebt bereikt, en je voortaan gemakkelijker begint.

Waarom bij mij?

Ik ben een verhalenmens. Daarom wil ik graag jouw verhaal horen. Communicatie is nooit eenzijdig, trainingen en workshops ook niet. Net als jij wil ik ook graag wat leren. Over jou en je passies.

Zelf teksten schrijven kan ik goed: als tekstschrijver en journalist heb ik zeker acht jaar ervaring. Met mijn vier jaar ervaring als eindredacteur, waaronder bij de regionale krant, zie ik goed waar het mis kan gaan in teksten. Want ook professionals hebben soms moeite met schrijven. En zelf loop ik ook nog geregeld tegen obstakels aan.

Zie je? Zo makkelijk is het niet. We moeten het samen doen. Dus doe je mee?

Oh, en ik vind gezelligheid erg belangrijk. En koekjes. Er zijn zeker koekjes.

Bel of mail me eens over de mogelijkheden. Je krijgt binnen een dag antwoord.