Dit ben ik

Iedereen heeft een verhaal. Ik dus ook. Na mijn studies Nederlands en Journalistiek in Groningen keerde ik in 2013 terug naar mijn geliefde geboortestad Deventer. Ik deed bij de Stentor, Tubantia en RTV Oost ervaring op als (online) journalist, eindredacteur en als columnist.

Journalist Deventer

 

Mijn werk in Deventer

Maar ik maakte ook kennis met de ondernemers van Deventer. Ik werkte als (eind)redacteur voor een groot commercieel bedrijf, waarna ik besloot om voor mezelf te beginnen. En inmiddels schrijf ik niet alleen meer voor nieuwsmedia. Want ook ondernemers hebben een verhaal te vertellen. Honderden artikelen, duizenden inspirerende gesprekken en miljoenen geschreven woorden later, zijn we hier.

Hoe ik groeide

Taal blijft mijn passie en tekst blijft mijn vak. En net als de ondernemers die ik vooruit heb geholpen, ben ik gegroeid. Daarom kun je niet alleen vragen om teksten voor je te schrijven, je mag me ook aan de mouw trekken voor advies over content, communicatie, SEO en schrijfcoaching.

Wil je meer weten over mij en m’n werk? Neem dan contact met me op. Ik reageer binnen twee werkdagen, echt.