Tarieven

Communicatie moet transparant zijn. Daarom vertel ik je gewoon mijn tarieven: dan weet je waar je aan toe bent. Ga je met me in zee, dan maak ik vooraf een inschatting van de kosten. Daar kun je van op aan: dat is het bedrag dat op de factuur komt.

Ben je startend ondernemer? Dan geldt voor jou een aantrekkelijk, lager tarief. Vraag naar de mogelijkheden.

Teksten schrijven kosten

Je huurt niet voor niets een tekstschrijver in. Een goede tekst schrijven is nog geen sinecure. Met een tekstschrijver kom je er zeker uit, maar ook die heeft tijd nodig om na te denken over de beste verwoording. Hoe ervarener de copywriter, des te sneller en beter dat gaat.

Bij een tekst komt bovendien meer kijken dan alleen wat woorden op papier zetten. Een tekstschrijver moet eerst vooronderzoek doen, onderhoudt contact met zijn of haar klant en moet vervolgens vaak nog aanpassingen doen, hoe goed de teksten ook in aarde vallen. Al die randwerkzaamheden kosten ook tijd.

Ervaren tekstschrijver

Over het algemeen schrijf ik snel. Dat komt omdat ik de nodige ervaring heb: ik schrijf al ruim tien jaar, zowel journalistiek als commercieel. Ook ben ik sinds 2014 eindredacteur voor verschillende uitgaven. Zo redigeerde ik commercieel georiënteerde magazines, maar draaide ik ook avonddiensten op de eindredacties van regionale kranten de Stentor en Tubantia.

Daardoor werk ik snel, secuur en uitstekend onder druk. Dat zie je terug in het eindproduct. Daarom is mijn uurtarief iets hoger dan van de meeste tekstschrijvers, namelijk 65 euro. Bedenk wel dat ik een stuk sneller klaar ben dan een minder ervaren tekstschrijver die 40 euro per uur vraagt. Ook hoef je minder te laten reviseren, dat geeft rust.

Benieuwd hoe dat zit, met de kosten voor een tekstschrijver? Hier lees je er meer over.

Tarieven communicatieadvies en marketing

Advies is per definitie maatwerk. Of je nou een groot of klein bedrijf hebt, ik kan je vast wel vooruit helpen met de communicatie. Of je nou alles uit handen wil geven, of gewoon even een boost nodig hebt. Ik maak een plan en je bepaalt zelf wat, hoe en wie het uitvoert.

Misschien wil je alleen even een blik van buitenaf, om de creativiteit weer op gang te helpen. Want een ander ziet veel meer dan jijzelf. Bovendien heb ik als zzp’er al veel bedrijven van binnen gezien. Met die ervaring kan ik je helpen de juiste strategie te kiezen.

Hulp bij ondernemingsplan

Soms heb je alles in je hoofd, maar weet je niet hoe je het kan verwoorden. Het is waar: je hebt beelddenkers en taaldenkers. Of misschien ben je zelf wel meer van de cijfers en heb je moeite om concepten te bedenken of ze te verwoorden. Dan gaan we samen eens brainstormen. Toevallig ben ik erg goed met woorden.

Had ik al gezegd dat voor startende ondernemers aantrekkelijke tarieven gelden? Bel of mail me eens en vraag naar de mogelijkheden. Je krijgt binnen een dag antwoord.