SEO-teksten

Jouw verhaal mag gehoord worden! Jammer, als niemand je dan kan vinden. Zoekmachineoptimalisatie is geen makkie. Maar ik help je om op de juiste zoektermen zo hoog mogelijk te eindigen.

Hoog in Google

SEO betekent Search Engine Optimization, oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Eigenlijk is het niets anders dan ervoor zorgen dat je hoog eindigt in Google. Wie hoog komt in Google, krijgt automatisch meer bezoekers. En meer bezoekers, betekent (meestal) een hogere conversie.

Maar zo makkelijk ligt het natuurlijk niet helemaal. Jouw website kan dan wel superhoog komen in Google, je potentiële klanten moeten jou ook nog wat vinden. Je zult ze een beetje moeten verleiden. Met een mooie website, goede plaatjes, en natuurlijk behapbare teksten. Teksten die niet bol staan van je zoekwoorden, maar gewoon lekker doorlezen.

SEO-teksten laten schrijven

Website SEO-proof maken

Of jouw website gemakkelijk SEO-proof te maken is, hangt helemaal af van je onderneming. Zit je in een nichemarkt, zoals het verhuren van containers, de verkoop van gaskachels of houten treinen? Dan spring je er zo uit. Maar doe je iets wat heel veel mensen doen, zoals coaching of marketing, dan wordt het ingewikkelder. Maar niets is onmogelijk.

Ik geef je graag advies en help je met bijvoorbeeld een zoekwoordenonderzoek. En alle webteksten die ik schrijf, zijn SEO-proof. Ik zorg ervoor dat de woorden die jij eruit wil laten springen, goed vertegenwoordigd zijn. En dat gaat verder dan alleen maar zo veel mogelijk díe woorden gebruiken. Want je wil ook nog lekker leesbare teksten toch?

Dit kan ik doen om jouw website SEO-proof te maken:

Kleine website
(tot 5 pagina’s)
Middelgrote website
(5 tot 10 pagina’s)
Grote website
(vanaf 10 pagina’s)
Zoekwoordenonderzoek: € 140,-
Advies over implementatie: € 105,-
Hulp bij implementatie: € 140,-
Zoekwoordenonderzoek: € 210,-
Advies over implementatie: € 140,-
Hulp bij implementatie: € 210,-
Zoekwoordenonderzoek: € 350,-
Advies over implementatie: € 210,-
Hulp bij implementatie: € 350,-

Wil je je hele website onder handen laten nemen? Dan kun je beter kiezen voor een webtekstenpakket. Klik dan op de knop hieronder.

Jouw SEO-pakket aanvragen