Communicatie en marketing

Jij hebt een supertof (nieuw) verhaal, maar het lijkt maar niet aan te slaan. Je weet dat je ‘meer moet doen aan social media’, maar wanneer en wat? En zijn sociale media wel de heilige graal? Of is good old drukwerk nog steeds een geweldige optie voor jouw bedrijf? Communicatie: zóveel keuzes.

Of het nou een lancering is van een nieuw product, een uitbreiding van je diensten, of een gaaf evenement dat eraan zit te komen: met een goed communicatieplan bereik je de juiste mensen via de juiste kanalen. Want wat zet je op Instagram en wanneer? Is drukwerk nodig? Past e-mailmarketing erbij? Of wil je het liefst álles?

Communicatieplan laten maken

Een communicatieplan geeft je overzicht, handvatten en een stok achter de deur. Hiermee is duidelijk wie wat wanneer en waarop doet. Handig hè?

Samen maken we een helder plan. Ik ga je precies vertellen wanneer we wat gaan doen. En als je wil, zorg ik voor de juiste mensen om het werk uit te voeren.

Tarieven communicatieadvies

Communicatieadvies en marketing zijn in principe maatwerk. Maar om je een beeld te geven van de kosten, zie je hieronder mijn tarieven. Neem eens contact met me op en vertel me wat je zoekt. Dan kan ik een inschatting maken van de kosten.

Tarieven communicatieadvies en marketing

Communicatieplan Advies en inhuur Schrijfcoaching
Vanaf €195,- €65,- per uur Vanaf €259,- per traject (zie pakketten)

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Hulp bij ondernemingsplan

Overigens help ik ook graag bij andere klussen waar een goede pen bij komt kijken. Een ondernemingsplan bijvoorbeeld. Lukt het financiële deel je wel, maar het conceptuele niet? Dan help ik je daar graag bij.

Wist je dat voor startende ondernemers een aantrekkelijk lager tarief geldt? Bel of mail me eens en vraag naar de mogelijkheden. Je krijgt binnen een dag antwoord.